Az elektronika és az erotika kérdése

Gondolom, mindenki vágja az alter pornó címszó alatt futó tetovált rocker (vagy brrrr rockabilly) barbie képet. (Egyébként vannak olyan erotika/pornó site-ok, amik tényleg sokoldalúan mutatják be a nőiességet, szépséget, de sajnos sok oldal tényleg csak fogja a jól bevált konvencionálisan vonzó sémát és rárajzol néhány tetkót és üt rajta néhány lyukat.)

Amikor megláttam az Eroticbpm.net webcímet az Altporn.net blogrollján azt kell mondanom felcsillant a szemem. Talán egy olyan oldal, amely őszintén, esztétikusan és persze erotikusan mutatja be az elektronikus zene sokrétű szubkultúrájában résztvevő hölgyeket, esetleg urakat?

Hát amennyiben a cukorka nyakláncot és karkötőt viselő meztelen, nagymellű, fehér, vékony lányok kimerítik az elektronikus erotikát…

Két alapvető problémát már így első ránézésre felfedezhetünk: színes cukorka ékszereket kb húsz éve nem hordanak a partyzók, az oldal meg igencsak hasonlít egy teljesen hagyományos pornósite-hoz.

Nem átlagos elektronikus zene rajongó hölgyek

Sajnálatos pedig, hiszen érdekes témát képezhetne a party szubkultúra ezen arca is. Ebbe sikerült egy kicsit belekóstolni legutóbbi berlini látogatásom során, amikor a Kit Kat nevű szórakozóhely/szexklub és kulturális alapítványban (!) jártunk. Érdekes élmény volt, noha mi nem „csináltunk” semmit és a szemlélődés sem volt teljesen fesztelen egy magamfajta református nevelésben részesült lánynak.

Azonban volt valami szimpatikus a dologban, talán az, hogy egy ilyen klubban nem arról van szó, hogy valakik (mások által kiválasztott és elfogadottnak, vonzónak ítélt valakik) közszemlére vannak téve, hanem arról, hogy bárki lehet szemlélő és szemlélet tárgya akár egyszerre, és hogyha létre jön valami a szemlélődésen kívülJ az igazi lehet, legalább is arra azokra az órákra percekre. Szemben mondjuk egy sztriptíz bárral, ahol minden az illúzióról és a tárgyiasításról szól.

Na, mindegy kicsit elkalandoztam a tárgytól…hmmm lehet, hogy érik egy true partyarcos erotikus fotó projekt, egyszer…lehet

Reklámok
Címke , , , , , , , , , , , ,

Szólj hozzá

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Kapcsolódás: %s

Reklámok
%d blogger ezt kedveli: