Girlfriend Mix V.05 by Tamara Sky, Lil Death és egy kis elmélkedés a női dj-kről

Néhány hónapja jelent meg az egykori FHM címlaplány? Playmate? mindegy valami efféle…első produceri munkája. Azóta eléggé megkedvelt a csaj zenéjét, bár hozzá kell tenni, hogy nem mindig tartozik a könnyen fogyasztható kategóriába.

És most kísértésbe esek, hogy elkezdjem fejtegetni, hogy bezzeg ő egy tehetséges művész annak ellenére (vagy azzal együtt), hogy a külsejével is érvényesült, úgyhogy szégyellje magát aki azt hiszi, hogy csak szemüveges, kapucnis pulcsis lányokból lehet jó lemezlovas. Meg azt, hogy szégyelljék magukat azok a fiatal nők, akik csak a külsejükkel és az innen onnan összeszedett hírnevükkel operálnak gúnyt űzve magukból és a dj szakmából, mert, hogy ők elrontják a többi dupla X kromoszómás lemezlovasnak. Tehát szívesen felhasználnám ürügynek, hogy kifejtsem a véleményemet a nőkről az elektronikus zenei szcénában, de ha ezt teszem akkor már bele is estem abba a csapdába, hogy inkább csámcsogok Tamara Sky múltján és külsején, mint a zenei munkásságán. És pont ez a lényeg, hogy a női dj-ket, producereket ugyanúgy a zenéjük alapján ítéljük meg, ha pornószínésznő volt, ha apáca mielőtt a lemezjátszók közé csapott.

Tamara egy feltűnő, egyedi stílusú zenész és multimédia művész akinek vannak nagyon jó pillanatai. Az okkult-techno boszorkány stílust pedig kifejezetten jól csinálja.

A Lil Death multimédiás projekttel is érdemes ismerkedni (igen, az ott Skrillex Tamarával, de ne tessék megijedni), a kezdeményezés két korszak találkozási pontját értelmezi, némi humoros, giccses nosztalgiával. Gyerekkorunk analóg világa, ami átalakul digitális világgá.

The sky above the port was the color of television, tuned to a dead channel.

vimeo.com/theoverthrow/lildeath

play.official.fm/tracks/302362?fairplayer=small#

Itt pedig egy mix + party trailer performansz darab, remélem az erotikus tartalmon senki sem botránkozik meg;) A Videodrome utalások miatt különösen bejön< 3

www.facebook.com/TamaraSky

l1ldeath.tumblr.com/

Reklámok
Címke , , , , , , ,

Szólj hozzá

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

w

Kapcsolódás: %s

Reklámok
%d blogger ezt kedveli: