Ahol a valódi progié a főszerep – Progressive Dreams Snorkle-lal

Ők hozták el elsőként Magyarországra Ozgur Ozkan-t, ami egy nagyon jól sikerült party lett. Ez a rendezvény kiegészült egy exclusive JustMusic FM-es rádió műsorral, melyet a Sawproduction csapata valamint Vida Balázs, az az Snorkle rakott össze. Ezután eltökélt szándékuk lett, hogy ebből csinálni kell egy partysorozatot, vagy legalábbis valami olyan sorozatot kellene beindítani ahol a valódi progressive muzsikáké a főszerep. Erről, és pénteki buliról mesélt nekünk egy kicsit Balázs: 
Az ambiciózus projekt második állomása tehát a Progressive Dreams névre hallgató est lesz, ahol 3 hazai előadó fog fellépni.John McFloyd és Dave Parkerről, aki Balázs elmondása szerint ” egy baromi tehetséges srác!Az Ozguros bulin övé volt a WarmUp szerep, amit tökéletesen teljesített. A zenék nagyon jól harmonizáltak, tényleg megadta a buli alap hangulatát. Másnap a rádióban is egy rendkívül jól összerakott szettet prezentált a hallgatóságnak.”
Az est harmadik szereplője pedig Snorkle lesz.Róla azt érdemes tudni, hogy a Perfect Session Records valamint a Perfect Session Digital társtulajdonosa. Nagyjából havi rendszerességgel vannak fellépései, vagy különböző Online illetve Live Rádióműsorokban hallható.
Stílusát így foglalja össze: “A progressive zenei vonal mellett tettem le a voksom, habár régebben játszottam techno-t is.
Progressive vonalon elért sikerként tekintek arra, hogy egy szervező csapattal elhoztuk Loquai-t elsőként Magyarországra, valamint, hogy több olyan kisebb bulit rendeztünk ahol magyar tehetségek kaptak lehetőséget; akiket egyébként a világ szinte összes országában ismernek, szeretik a zenéiket; csak kicsiny hazánkban ismernek kevésbé. Nagy siker volt még számomra, hogy a 20.SZIGET fesztiválon az egyik amúgy napközben Chill helyként működő sátorban közel 3 órán keresztül játszottam progressive house-t, amit utána a közel 2-300 pihenni vágyó, tapssal, valamint rengeteg gratulációval hálált meg.”

A buli időpontja módosult, később közöljük a pontos infókat.

//John McFloyd | Dave Parker | Snorkle\\Facebook esemény:
https://www.facebook.com/events/289886077812526/?fref=tsA bulihoz tartozik, hogy augusztusban folytatódik a sorozat egy újabb török fellépővel!
Erre a bulira 800.- a belépő, de az ellátogatók közt kisorsolnak az augusztusi bulira jegyeket! 
Reklámok
Címke , , , , , , , , , , ,

Szólj hozzá

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Kapcsolódás: %s

Reklámok
%d blogger ezt kedveli: