Börzsönystock – egy vidám erdei fesztivál, ami soha nem akar felnőni

A Börzsönystock fesztivál eredeti koncepciója annyi volt, hogy egy zenészekből álló baráti társaság egyszer csak kitalálta, mi lenne, ha kivinnék a hangszereket a természet lágy ölére, és zenélnének csak úgy maguknak. Csak legyen 220, ahová be lehet dugni az erősítőket.

A koncepció igazából azóta sem változott, mindössze kicsit többen lettek, és történt néhány költözés. A jelenlegi helyszín ideális egy ilyen pici erdei bulira, a szlovák határtól nem messze eső Kemence patak völgye egyszerre vadregényes, és nyugalmat árasztó környezet. A programokat is izgalmasabbak lettek, ma már a lovaglás, íjászat, zsonglőrök, ping-pong bajnokság, bor- és sörkóstoló, és sok más izgalmas elfoglaltság ugyanúgy része az eseménynek, mint a teljesen kötetlen jammelés, és az egészen kötött koncertek.

A színpadot tavaly birtokba vette az elektronikus alapokra épülő zene, így került be a műsorba többek között az AneZ, a Deley, a Spacesh!t, az Óperentzia, a Sonar és a Tape Underground együttes is. Idén kicsit elmozdultak, és jobban teret engednek a rockzene híveinek, mivel semmiképp sem szeretnék, ha a fesztivál ismételné önmagát.

Ami pedig a létszámot illeti, Pán Péter után szabadon ők sem szeretnénk soha felnőni. Mondván, “Nem is tudnánk mit kezdeni egy többezres látogatói tömeggel, ezért ma is – mint ahogy a kezdetek óta mindig – igyekszünk a minőséget a mennyiség elé helyezve egy pici, de annál vidámabb erdei bulit szervezni. Reklámunkkal sem nagyon fogtok találkozni, számunkra annyi a reklám, hogy szólunk a barátoknak, hogy augusztusban újra Börzsönystock, gyertek!”

Nah, őt azért meghallgatnám.

További fellépőkről, programokról, jegyekről, szálláslehetőségekről itt találtok infót:

www.facebook.com/events/658310134183135/

www.borzsonystock.hu/

Reklámok
Címke , , , , , , , , , , , ,

Szólj hozzá

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Kapcsolódás: %s

Reklámok
%d blogger ezt kedveli: